Vacature Loonadministrateur / Loonadministratrice (20 - 32 uur)

Wie zijn wij?

N-XT Accountants & Adviseurs | Consultants is een ambitieus en sterk groeiend accountants-, advies- en consultancykantoor met inmiddels 24 medewerkers met een brede klantenportefeuille en een diversiteit aan werkzaamheden. Deze klantenportefeuille bestaat uit internationale klanten, structuurvennootschappen, mkb-bedrijven en zzp’ers, ieder met hun eigen uitdagingen. N-XT staat voor toekomst en zet net die stap extra voor haar klanten. Vanwege de jarenlange ervaring, specialismen en het juiste netwerk, zijn wij dé partij om samen met onze klanten strategisch en financieel hun toekomst te bepalen.

Als medewerker van N-XT vorm je samen met je collega’s een informeel team, dat echt voor elkaar wilt gaan. Je bent de sparringpartner voor de klant en wil veel betekenis bieden voor de klant en hem of haar ontzorgen.

Wie zoeken wij?
Heb jij de volgende opleiding en werkervaring:

-          Je hebt een afgeronde MBO-4 opleiding;
-          Je hebt je praktijkdiploma Loonadministratie (PDL) behaald of een vergelijkbare opleiding;
-          Je hebt een aantal jaar ervaring of je bent een ambitieuze starter in het vakgebied;
-          Je bent toe aan een nieuwe uitdaging en je hebt de drive om jezelf te ontplooien;

En je wilt werken binnen een jong, ambitieus en collegiaal team. Daarnaast herken je jezelf in de volgende competenties: zelfstandig, analytisch, secuur en kritisch, gestructureerd en oplossingsgericht, communicatief vaardig, teamspeler en besluitvaardig.

De inhoud van de functie
In deze rol zal de nadruk komen te liggen op de volgende werkzaamheden:
-       je hebt je eigen klantenportefeuille, binnen het MKB, waarvoor je periodiek de salarisadministratie verzorgt in ons loonpakket SalarFusion en Nmbrs;
-       het verzorgen van loonaangiften, pensioenaangiften en aanleveren gegevens aan verzekeraars;
-       het opstellen van arbeidscontracten;
-       je adviseert onze klanten;
-       je speelt in op de veranderende wet- en regelgeving en wijzigingen in CAO’s, subsidieregelingen, arbeidsvoorwaardenregelingen en fiscaal vriendelijk belonen.

Ons aanbod
Wij bieden jou een afwisselende functie, natuurlijk een goed salaris (€ 2.500 - € 4.000 per maand op fulltime basis) en een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket met flexibele werktijden (waaronder de mogelijkheid tot thuiswerken), een pensioenregeling, 28 vakantiedagen, maar bovenal een plezierige, prettige en uitdagende werkomgeving met volop ontplooiingskansen, opleidingsmogelijkheden en teambuilding (waaronder een familiedag, jaarlijkse BBQ en diverse bedrijfsuitjes).

Interesse
Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je graag werken in een jong ambitieus team, stuur dan je motivatiebrief met CV per e-mail naar erwin.sijmkens@n-xtaccountants.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Erwin Sijmkens op nummer 0495-786166.

Mail Erwin Sijmkens

Neem vrijblijvend contact op

Collega's aan het woord