Vacature Office Manager (24 - 28 uur)

Wie zijn wij?

N-XT Accountants & Adviseurs | Consultants is een ambitieus en sterk groeiend accountants-, advies- en consultancykantoor met inmiddels 25 medewerkers met een brede klantenportefeuille en een diversiteit aan werkzaamheden. Deze klantenportefeuille bestaat uit internationale klanten, structuurvennootschappen, mkb-bedrijven en zzp’ers, ieder met hun eigen uitdagingen. N-XT staat voor toekomst en zet net die stap extra voor haar klanten. Vanwege de jarenlange ervaring, specialismen en het juiste netwerk, zijn wij dé partij om samen met onze klanten strategisch en financieel hun toekomst te bepalen.

Als medewerker van N-XT vorm je samen met je collega’s een informeel team, dat echt voor elkaar wilt gaan. Je bent de sparringpartner voor de klant en wil veel betekenis bieden voor de klant en hem of haar ontzorgen.

In verband met uitbreiding zoeken wij:
Heb jij de volgende opleiding en werkervaring:
-        je hebt een HBO opleiding tot Office Manager succesvol afgerond;
-        je hebt tenminste 3 jaar ervaring;

Zorg jij er graag voor dat alles op rolletjes loopt! Ben jij een echte spin in het web en een doorpakker? Dan zijn wij op zoek naar jou! Daarnaast herken je jezelf in de volgende competenties: enthousiast, gedreven, klantgericht, initiatiefrijk, zelfstandig,  secuur en kritisch, communicatief vaardig, teamspeler en besluitvaardig.

De inhoud van de functie:
In deze rol zal de nadruk komen te liggen op de volgende werkzaamheden:

-        je ondersteunt en ontzorgt het MT;
-        je notuleert en bereidt actiegericht de overleggen van het MT voor;
-        je verricht organisatorische werkzaamheden en signaleert verbeteringen om het kantoor soepel en efficiënt te laten lopen;
-        je geeft leiding aan het secretariaat;
-        je bent verantwoordelijk voor facilitaire taken; waaronder het onderhouden van contacten met leveranciers, het beheren van  kantoorartikelen en het plaatsen van bestellingen;
-        je voert voorbereidende taken uit op het gebied van HRM;
-        je beheert de website, nieuwsbrieven, sociale media en je organiseert events.

Als Officemanager ben je primair verantwoordelijk voor de operationele uitvoering van ons kantoor. Je verricht zelfstandig werkzaamheden en ondersteunt het MT.

Ons aanbod:
Wij bieden jou natuurlijk een goed salaris (€ 2.250 - € 2.750 per maand) en een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket met flexibele werktijden (waaronder de mogelijkheid tot thuiswerken), een pensioenregeling, 28 vakantiedagen, maar bovenal een plezierige, prettige en uitdagende werkomgeving met volop ontplooiingskansen, opleidingsmogelijkheden en teambuilding (waaronder een familiedag, jaarlijkse BBQ en diverse bedrijfsuitjes). 

Interesse
Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je graag werken in een jong ambitieus team, stuur dan je motivatiebrief met CV per e-mail naar erwin.sijmkens@n-xtaccountants.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Erwin Sijmkens op nummer 0495-786166.

Mail Erwin Sijmkens

Neem vrijblijvend contact op

Collega's aan het woord