Samenstellen jaarrekening

De jaarrekening maakt de financiële positie van uw organisatie duidelijk. U weet waar u staat en hoe u daar bent gekomen. Maar daar laat N-XT Accountants & Adviseurs het niet bij. Er gaat bij N-XT Accountants & Adviseurs namelijk geen jaarrekening de deur uit zonder dat N-XT Accountants & Adviseurs adviseert over uw verdere bestemming. Wij ondernemen samen met u.

Wij streven ernaar om jaarrekeningen steeds efficienter voor te bereiden. Hierbij maken wij gebruik van online toepassingen en de laatste technologische ontwikkelingen.

Belastingen

Fiscale wet- en regelgeving veranderen continu. Het is onmogelijk om naast de dagelijkse werkzaamheden in uw onderneming op de hoogte te blijven van alle fiscale regels. N-XT Accountants & Adviseurs volgt de ontwikkelingen in het fiscale recht op de voet en vertaalt deze in begrijpelijke taal voor uw onderneming.

Wij analyseren en beoordelen uw fiscale en financiële positie en bepalen op welke manier zij voor u een fiscaal optimum kunnen bereiken. Voor ieder fiscaal probleem zoeken wij een oplossing. Daar waar anderen ophouden gaan wij, binnen de kaders van wet- en regelgeving, verder. N-XT Accountants & Adviseurs komt op voor uw belangen en treden op als gesprekspartner met de Belastingdienst. Waar nodig tekenen wij bezwaar of beroep voor u aan en vragen wij om uitstel van betaling.

U kunt voor de volgende fiscale aangiften bij ons terecht:

  • aangifte inkomstenbelasting
  • aangifte vennootschapsbelasting
  • aangifte loonheffingen
  • aangifte omzetbelasting
  • aangifte dividendbelasting
  • aangifte erf- en schenkbelasting

Salarisadministratie

Uw medewerkers willen op tijd hun salaris ontvangen, dat is logisch. En als ondernemer vindt u het belangrijk dat dit op de juiste manier gebeurt en dat de aangiften en afdrachten van loonheffing en premies op tijd plaatsvinden. Maar het complexe stelsel van wet- en regelgeving verandert snel en is lastig bij te houden. Terwijl het wel belangrijk is, want u wilt niet te veel betalen doordat u geen weet hebt van een bepaalde regeling.

Of u nu wilt dat wij de salarisadministratie eenmalig onder de loep nemen, behoefte heeft aan kennis of dat u wilt dat wij de salarisadministratie helemaal of gedeeltelijk voor u verzorgen. Onze specialisten anticiperen direct op ontwikkelingen binnen uw organisatie.

Managementinformatie

Daar waar de standaard accountant ophoudt, gaan wij verder.
Als ondernemer heeft u behoefte aan goede managementinformatie. Wij begeleiden u daarom graag bij:

  • het optimaliseren van uw administratie
  • het juiste managementinformatiesysteem
  • het verzorgen van de benodigde rapportages

Doordat wij waardevolle informatie over uw organisatie verzamelen, zijn wij in staat u te adviseren over mogelijke verbeteringen binnen uw bedrijf. Bijvoorbeeld als het gaat om het nemen van investeringsbeslissingen, nieuwe business, rendementsverbetering en balansoptimalisatie, het begeleiden van financieringstrajecten en trajecten inzake aandelenwaardering, opvolging en herstructurering.

Wij beschikken over een database van branchegegevens, welke wij met uw eigen managementinformatie kunnen koppelen, waardoor u meteen zicht heeft op uw performance ten opzichte van uw branchegenoten. Door dit actuele inzicht, loopt u een stap voor op uw collega-ondernemer.

Daarnaast maken wij gebruik van een online managementinformatiesysteem, waardoor u op elk gewenst moment inzicht heeft in uw financiële gegevens van vandaag en morgen.

Neem contact met ons op