Accountant / Relatiebeheerder

Wie zijn wij?

N-XT Accountants & Adviseurs is een ambitieus en sterk groeiend accountants- en advieskantoor met inmiddels 23 medewerkers met een brede klantenportefeuille en een diversiteit aan werkzaamheden. Deze klantenportefeuille bestaat uit internationale klanten, structuurvennootschappen, mkb-bedrijven en zzp’ers, ieder met hun eigen uitdagingen. N-XT staat voor toekomst en zet net die stap extra voor haar klanten. Vanwege de jarenlange ervaring, specialismen en het juiste netwerk, zijn wij dé partij om samen met onze klanten strategisch en financieel hun toekomst te bepalen.
Als medewerker van N-XT vorm je samen met je collega’s een informeel team, dat echt voor elkaar wilt gaan. Je bent de sparringpartner voor de klant en wil veel betekenis bieden voor de klant en hem of haar ontzorgen.


Momenteel hebben wij geen vacature openstaan voor de functie van Accountant / Relatiebeheerder, echter wij staan altijd open om samen in gesprek te gaan. Onder het genot van een kop koffie kunnen we bekijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.


Interesse?
Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je graag werken in een jong ambitieus team, stuur dan vrijblijvend je motivatiebrief met CV per e-mail naar erwin.sijmkens@n-xtaccountants.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Erwin Sijmkens op nummer 0495-786166.

Mail Erwin Sijmkens

Neem vrijblijvend contact op