Vacature Accountant / Relatiebeheerder (32-40 uur)

Wie zijn wij?

N-XT Accountants & Adviseurs | Consultants is een ambitieus en sterk groeiend accountants-, advies- en consultancykantoor met inmiddels 25 medewerkers met een brede klantenportefeuille en een diversiteit aan werkzaamheden. Deze klantenportefeuille bestaat uit internationale klanten, structuurvennootschappen, mkb-bedrijven en zzp’ers, ieder met hun eigen uitdagingen. N-XT staat voor toekomst en zet net die stap extra voor haar klanten. Vanwege de jarenlange ervaring, specialismen en het juiste netwerk, zijn wij dé partij om samen met onze klanten strategisch en financieel hun toekomst te bepalen.
Als medewerker van N-XT vorm je samen met je collega’s een informeel team, dat echt voor elkaar wilt gaan. Je bent de sparringpartner voor de klant en wil veel betekenis bieden voor de klant en hem of haar ontzorgen.

In verband met uitbreiding zoeken wij voor de accountancypraktijk:
Heb jij de volgende opleiding en werkervaring:

-          afgeronde HBO-bachelor, richting Accountancy of vergelijkbaar;
-          een (bijna) afgeronde praktijkopleiding AA is een pluspunt;
-          je hebt tenminste 5 jaar ervaring bij een accountantsorganisatie;

En je bent toe aan een nieuwe uitdaging, waarbij je het eerste aanspreekpunt voor de klant bent.
Daarnaast herken je jezelf in de volgende competenties: zelfstandig, analytisch, secuur en kritisch, gestructureerd en vaktechnisch sterk, communicatief vaardig, teamspeler en besluitvaardig.

De inhoud van de functie:
In deze rol zal de nadruk komen te liggen op de volgende werkzaamheden:
-       je hebt je eigen klantenportefeuille;
-       je stelt (complexe) jaarrekeningen samen;
-       je ondersteunt klanten met complexe financiële administraties;
-       je verzorgt aangiften inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting;
-       je stelt tussentijdse cijfers en managementrapportages op;
-       je bespreekt zelf de opgestelde stukken;
-       je adviseert onze klanten;
-       je stuurt de (beginnend) assistent accountants aan.

De werkzaamheden bestaan met name uit het samenstellen van (complexe) jaarrekeningen, fiscale aangiften en overige rapportages. Daarnaast voer je advieswerkzaamheden uit en heb je regelmatig contact met de klant, waardoor je pro-actief kunt meedenken met de klant en hem of haar ontzorgt.

Ons aanbod:
Wij bieden jou natuurlijk een goed salaris (€ 4.000 - € 5.500 per maand) en een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket met flexibele werktijden (waaronder de mogelijkheid tot thuiswerken), auto van de zaak, een pensioenregeling, 28 vakantiedagen, een laptop, maar bovenal een plezierige, prettige en uitdagende werkomgeving met volop ontplooiingskansen, opleidingsmogelijkheden en teambuilding (waaronder een familiedag, jaarlijkse BBQ en diverse bedrijfsuitjes). 

Interesse?
Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je graag werken in een jong ambitieus team, stuur dan vrijblijvend je motivatiebrief met CV per e-mail naar erwin.sijmkens@n-xtaccountants.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Erwin Sijmkens op nummer 0495-786166.

Mail Erwin Sijmkens

Neem vrijblijvend contact op