Overstapservice

Veranderen van accountant doet u niet vaak en kent daarom een hoge drempel, maar verandering biedt kansen, zeker in deze tijden.
U vraagt zich af of u zich niet meer problemen op de hals haalt. Wat kost het overstappen? Krijg ik wel tijdig mijn loonstroken? Krijg ik geen problemen met de belastingdienst? Dit zijn vragen uit de praktijk.
Heel begrijpelijk maar niet terecht. Daarom hebben wij een gratis overstapservice waardoor wij u geheel ontzorgen in de overstap naar N-XT Accountants & Adviseurs

Wij hebben een gratis overstapservice en deze houdt in:

  • Wij stellen voor u een opzeggingsbrief op, welke u kunt versturen naar uw huidige accountant. Deze dient aan N-XT Accountants & Adviseurs medewerking te verlenen bij overdracht van de benodigde stukken. 
  • Vervolgens nemen wij contact op met uw huidige accountant en vragen de benodigde stukken en specificaties op. De kosten hiervoor zijn voor rekening van N-XT Accountants & Adviseurs.
  • Wij hebben een registratienummer en een goede naam bij de belastingdienst en vragen meteen uitstel aan voor al uw aangiften, zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.
  • De loonadministratie wordt door ons binnen een week zonder problemen gecontinueerd alsof het nooit anders is geweest. Uw personeel wordt hier niet de dupe van.
Neem vrijblijvend contact op

Neem contact met ons op