Vacature Assistent Accountant (32-40 uur)

Wie zijn wij?

N-XT Accountants & Adviseurs | Consultants is een ambitieus en sterk groeiend accountants-, advies- en consultancykantoor met inmiddels 25 medewerkers met een brede klantenportefeuille en een diversiteit aan werkzaamheden. Deze klantenportefeuille bestaat uit internationale klanten, structuurvennootschappen, mkb-bedrijven en zzp’ers, ieder met hun eigen uitdagingen. N-XT staat voor toekomst en zet net die stap extra voor haar klanten. Vanwege de jarenlange ervaring, specialismen en het juiste netwerk, zijn wij dé partij om samen met onze klanten strategisch en financieel hun toekomst te bepalen.
Als medewerker van N-XT vorm je samen met je collega’s een informeel team, dat echt voor elkaar wilt gaan. Je bent de sparringpartner voor de klant en wil veel betekenis bieden voor de klant en hem of haar ontzorgen.

Wie zoeken wij?
Heb jij de volgende opleiding en werkervaring:

-          (bijna) afgeronde HBO-bachelor, richting Accountancy, Finance & Control;
-          je hebt een aantal jaren ervaring bij een accountantsorganisatie, je bent toe aan een nieuwe uitdaging en je hebt de                     drive om jezelf te ontplooien;

En je wilt werken binnen een jong, ambitieus en collegiaal team. Daarnaast herken je jezelf in de volgende competenties: zelfstandig, analytisch, secuur en kritisch, gestructureerd en vaktechnisch sterk, communicatief vaardig, teamspeler en besluitvaardig.

De inhoud van de functie
In deze rol zal de nadruk komen te liggen op de volgende werkzaamheden:

-       je stelt jaarrekeningen samen;
-       je verzorgt aangiften inkomsten-, vennootschaps- en omzetbelasting;
-       je beoordeelt administraties;
-       je ondersteunt klanten met de financiële administratie;
-       je stelt tussentijdse cijfers op;
-       je adviseert onze klanten;
-       je richt bij onze klanten administraties in.

De werkzaamheden bestaan met name uit het verzorgen van financiële administraties, het samenstellen van jaarrekeningen en fiscale aangiften, maar ook werkzaamheden voor beoordelingsopdrachten en bijzondere opdrachten. Daarnaast heb je regelmatig contact met de klant over allerlei vraagstukken en sta je naast de ondernemer.

Ons aanbod

Wij bieden jou natuurlijk een goed salaris (€ 2.500 - € 4.000 per maand) en een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket met flexibele werktijden (waaronder de mogelijkheid tot thuiswerken), auto van de zaak, een pensioenregeling, 28 vakantiedagen, een laptop, maar bovenal een plezierige, prettige en uitdagende werkomgeving met volop ontplooiingskansen, opleidingsmogelijkheden en teambuilding (waaronder een familiedag, jaarlijkse BBQ en diverse bedrijfsuitjes).

Interesse
Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je graag werken in een jong ambitieus team, stuur dan je motivatiebrief met CV per e-mail naar erwin.sijmkens@n-xtaccountants.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Erwin Sijmkens op nummer 0495-786166.

Mail Erwin Sijmkens

Neem vrijblijvend contact op