Aangenaam!

In januari 2014 is N-XT Accountants & Adviseurs in Weert gestart. Als team van accountants en adviseurs staan wij voor een gedegen advies en persoonlijke aandacht. Graag willen wij met MKB-ondernemers een stap verder gaan, vandaar ook de bedrijfsnaam. Wij kijken niet alleen naar het verleden, maar met name naar de toekomst van uw bedrijf.

Wij vinden het belangrijk om te luisteren naar de wensen van klanten. In deze veranderende tijd willen klanten vooraf weten waar ze aan toe zijn. Accountancy anno 2020 is meer dan alleen jaarrekeningen en aangiften opstellen. In 2020 zijn jaarrekeningen, administraties en aangiften een commodity geworden en dienen deze processen efficiënt ingericht te zijn. Door middel van automatisering en online toepassingen richten wij uw administratie zodanig in zodat deze tegen zeer lage kosten verzorgd kan worden.

Voor dit commodity-product vragen wij een vast abonnementsbedrag per maand, waardoor u verzekerd bent van een vaste prijs en de juiste service. Hierbij stappen wij af van het uurtje-factuurtje principe.

Daarnaast heeft u als klant behoefte aan advies. Wij zijn gespecialiseerd in corporate recovery, financieringen en overnames. Wij hebben tal van bedrijven succesvol begeleid in bijvoorbeeld doorstarts, overnames, financieringsaanvragen en uitbreiding van activiteiten in binnen- en buitenland.

Voor het overige zijn wij de "sportarts". Door een aantal keren per jaar samen met u als ondernemer te overleggen, weten wij precies wat er binnen uw organisatie speelt en kan mede door onze ervaring een preventief advies gegeven worden op een groot aantal adviesgebieden, om u indien nodig binnen ons netwerk door te verwijzen naar de juiste adviseur.

Of u nu een zelfstandige zonder personeel bent of een DGA met een controleplichtige onderneming, bij ons bent u aan het juiste adres voor een goed advies. U als klant staat bij ons centraal.

missie en visie

Neem contact met ons op