Vacature Administratief Medewerk(st)er (24 - 32 uur)

Wie zijn wij?

N-XT Accountants & Adviseurs | Consultants is een ambitieus en sterk groeiend accountants-, advies- en consultancykantoor met inmiddels 25 medewerkers met een brede klantenportefeuille en een diversiteit aan werkzaamheden. Deze klantenportefeuille bestaat uit internationale klanten, structuurvennootschappen, mkb-bedrijven en zzp’ers, ieder met hun eigen uitdagingen. N-XT staat voor toekomst en zet net die stap extra voor haar klanten. Vanwege de jarenlange ervaring, specialismen en het juiste netwerk, zijn wij dé partij om samen met onze klanten strategisch en financieel hun toekomst te bepalen.

Als medewerker van N-XT vorm je samen met je collega’s een informeel team, dat echt voor elkaar wilt gaan. Je bent de sparringpartner voor de klant en wil veel betekenis bieden voor de klant en hem of haar ontzorgen.

Wie zoeken wij?
Heb jij de volgende opleiding en werkervaring:
-       een afgeronde MBO niveau 4 opleiding, richting administratie;
-       kennis en ervaring met geautomatiseerde gegevensverwerking bij voorkeur Exact Online;
-       kennis van Microsoft Office applicaties.
En je wilt werken binnen een jong, ambitieus en collegiaal team. Daarnaast herken je jezelf in de volgende competenties: zelfstandig, analytisch, secuur en kritisch, gestructureerd en vaktechnisch sterk, communicatief vaardig, teamspeler en besluitvaardig.

De inhoud van de functie:
In deze functie ligt de nadruk op de volgende werkzaamheden:
-       je verwerkt gegevens in Exact Online (door middel van scan en herken);
-       je verzorgt aangiften omzetbelasting;
-       je richt administraties in;
-       je biedt administratieve ondersteuning aan (assistent) accountants;
-       je onderhoudt contact met onze klanten.

Als Administratief Medewerk(st)er ligt jouw focus op het verwerken van de financiële administraties van onze klanten. Samen met het team draag jij zorg voor het correct inboeken van de volledige administratie, waaronder inkoopfacturen, verkoopfacturen en bankmutaties. De functie wordt gekenmerkt door de flexibele werktijden, waarbij in de BTW-maanden (januari, april, juli en oktober) extra inzet gevraagd wordt. Hetgeen betekent dat je in de overige maanden meer vrije tijd hebt. Doorgroeien als Administratief Medewerk(st)er? Dat kan! Jouw ambitie en ervaring is hierin leidend.

Ons aanbod:
Wij bieden jou natuurlijk een goed salaris (€ 1.900 - € 2.500 per maand) en een uitstekend secundair arbeidsvoorwaardenpakket met flexibele werktijden (waaronder de mogelijkheid tot thuiswerken), een pensioenregeling, 28 vakantiedagen, maar bovenal een plezierige, prettige en uitdagende werkomgeving met volop ontplooiingskansen, opleidingsmogelijkheden en teambuilding (waaronder een familiedag, jaarlijkse BBQ en diverse bedrijfsuitjes). 

Interesse
Ben je toe aan een volgende stap in je carrière en wil je graag werken in een jong ambitieus team, stuur dan je motivatiebrief met CV per e-mail naar erwin.sijmkens@n-xtaccountants.nl. Voor vragen kun je contact opnemen met Erwin Sijmkens op nummer 0495-786166.

Mail Erwin Sijmkens

Neem vrijblijvend contact op

Collega's aan het woord