Welkom!

Welkom op de website van N-XT Accountants & Adviseurs te Weert

N-XT Accountants & Adviseurs staat voor toekomst. Uw toekomst bepaalt u zelf, samen met ons.

Hoe ziet uw toekomst eruit?

Ondernemen is passie

Ondernemen begint met een droom, een idee, een visie en de passie om te laten slagen. Gedrevenheid en doorzettingsvermogen zijn noodzakelijk want het starten van een bedrijf is een hele onderneming. U moet op allerlei terreinen beslissingen nemen. Marketing, strategie, communicatie, organisatie, administratie, om er maar een paar te noemen. Een goed begin is het halve werk, daar plukt u verderop in het ondernemersbestaan de vruchten van.

Geld verdienen is niet het doel, maar het resultaat van succesvol ondernemen. N-XT Accountants & Adviseurs gaat ervan uit dat u voor de aanvang van uw onderneming een gedegen plan heeft gemaakt waarin zaken als marktbewerking, productpositionering, financiële haalbaarheid zijn uitgewerkt.

Met alles wat N-XT Accountants & Adviseurs in zijn mars heeft zullen wij u vanaf de eerste dag steunen en adviseren. Het samen ondernemen staat voor N-XT Accountants & Adviseurs voorop! Niet alleen in de beginperiode van uw onderneming, maar ook bij alles wat later op uw pad kan komen. Denk bijvoorbeeld aan uw personeelsbeleid, juridische kwesties, pensioenvoorziening en de overdracht van uw bedrijf. N-XT Accountants & Adviseurs helpt u tijdens uw hele (ondernemers)leven op elk gebied vooruit!

Anders dan andere accountants ondernemen wij samen met u aan de hand van een business model, welk u op de juiste koers houdt. De koers die wij samen vooraf uitgestippeld hebben en waarvan enkel bewust wordt afgeweken!

Lees meer

Laatste Nieuws

Prinsjesdagspecial 2020

Prinsjesdagspecial 2020

Welke voorstellen bevat het pakket Belastingplan 2021?...

Lees verder
Corona | Steunpakket 3.0: de belangrijkste wijzigingen

Corona | Steunpakket 3.0: de belangrijkste wijzigingen

Het kabinet trekt opnieuw fors de knip voor een derde steunronde...

Lees verder
Toch vergoeding kosten eHerkenning

Toch vergoeding kosten eHerkenning

Ondernemers krijgen toch een vergoeding voor de kosten van...

Lees verder
Corona | Alles over de nieuwe Tegemoetkoming Vaste Lasten mkb

Corona | Alles over de nieuwe Tegemoetkoming Vaste Lasten mkb

De Tegemoetkoming Vaste Lasten mkb (TVL) vervangt de Tegemoetkoming...

Lees verder
Bekijk al het laatste nieuws