Fusies en overnames

Een bedrijfsovername is een uitstekende manier om uw onderneming te laten groeien. N-XT Accountants & Adviseurs begeleidt u zowel bij de overname van een gezond bedrijf als bij het kopen van een bedrijf in zwaar weer of uit faillissement. Een overname-proces is complex en als onafhankelijke adviseur wijzen wij u op de mogelijkheden en risico’s. U kunt rekenen op zowel fiscale, als financiële en juridische begeleiding.
Daar waar nodig schakelen wij ons netwerk van specialisten in, zoals bedrijfswaardeerders, zodat u ook zeker niet te veel betaald, maar ook juristen of advocaten om de risico’s te beperken.
Maar hier houdt het nog niet op. Organisatiedeskundigen helpen u met het stroomlijnen na de overname.

Daarnaast hebben wij een goede naam bij bankiers en hebben wij ervaring met alternatieve financieringsvormen, zodat u ook hiervoor bij ons aan het juiste adres bent.

Bent u van plan om in de toekomst uw onderneming te verkopen dan zorgen wij voor de juiste strategie zodat u ook de prijs voor uw onderneming krijgt, welke het waard is. Door hier vooraf slim mee om te gaan kunt u de beste deal maken.

Neem contact met ons op